Logo Praktijk Pure

Een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten!

Over Pure

Cindy Paudyal

Cindy Paudyal

Ik ben Cindy Paudyal, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters.

 

Ik heb altijd interesse gehad in de natuur, de mens en gezondheid. Vooral het waarom van bepaalde klachten en hoe er wordt omgegaan met ziekte hield me bezig, evenals de wisselwerking tussen lichaam en psyche.

 

Via klachten binnen het gezin ben ik in aanraking gekomen met natuurgeneeswijzen. Mijn ene dochter had continue oorontsteking, ondanks de vele antibioticakuurtjes. Na elke zwemles was het raak. De ander was elke herfst chronisch verkouden en had slapeloze nachten door de hoest. Ik ging op zoek naar meer natuurlijke opties. De milde werking van natuurgeneeskunde met goede en blijvende resultaten maakten veel indruk. Ik volgde workshops en werd steeds enthousiaster. Dit resulteerde in de keuze om er zelf mijn beroep van te maken. Dit had nog wel wat voeten in de aarde, een jong gezin met een studie combineren. Maar ik kreeg er veel energie voor terug!

 

In juni 2016 heb ik mijn vijfjarige opleiding aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (HvNA) voltooid, met als specialisatie Westerse natuurgeneeskunde. Een geaccrediteerde opleiding op HBO niveau, waar Medische Basiskennis een essentieel onderdeel van uitmaakt.

 

Kort erna was mijn praktijk Pure ‘geboren’. De naam Pure is afgeleid van het Engelse 'purify' wat zuiveren en reinigen betekent. De basis van een natuurgeneeskundige behandeling is reiniging van het lichaam, waardoor de balans in het lichaam wordt hersteld. Daarnaast staat Pure ook voor puurheid: genezen met middelen die de natuur ons te bieden heeft. Puur natuur dus…..!

 

Vanuit mijn praktijk bied ik een natuurlijk en verantwoord alternatief aan mensen (en kinderen!) met gezondheidsproblemen. Ik neem de tijd voor je, luister naar jouw verhaal en neem jouw klachten serieus. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Ik zet mijn kennis en ervaring in om jou op een natuurlijke manier te begeleiden op weg naar een betere gezondheid en vitaliteit. Zoveel mogelijk vrij van pijn en klachten. Gezond opgroeien èn oud worden. Want een goede gezondheid is de belangrijkste factor voor geluk!

 

Logo Praktijk Pure

Tweede Oosterparklaan 157, 3544 AP Utrecht

info@praktijkpure.nl  www.praktijkpure.nl  +31 6 18 21 47 21

 

© Copyright 2017 Praktijk Pure. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Cindy Paudyal