Een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten!

Bach Bloesem in Utrecht

Natuurgeneeskundig praktijk Pure

Het alledaagse leven kan iedereen, zelfs de meest stressbestendige persoon af en toe uit balans brengen. Klachten als hoofdpijn, slapeloosheid en een gebrek aan energie, maar ook stemmingsklachten zoals nervositeit, neerslachtigheid, angsten of eenzaamheid komen bij iedere persoon wel eens voor. Door middel van de beproefde Bachbloesemtherapie is het mogelijk om jouw klachten te laten afnemen.

Bach Bloesem Utrecht ter ondersteuning

De Bach bloesem remedies bestaan uit in totaal maar liefst 38 verschillende natuurlijke middelen. De bachbloesems kunnen individueel worden gebruikt, maar een behandeling heeft doorgaans een groter effect wanneer een ervaren behandelaar een persoonlijke mix van remedies samenstelt, die volledig is toegespitst op de klachten en de persoonlijkheid van de patiënt. Binnen praktijk Pure in Utrecht werk ik al sinds 2015 met de bekende Bach Bloesems. Het grote voordeel van deze methode is dat de remedies zowel bij volwassenen als bij kinderen kunnen worden ingezet èn dat ze prima naast een reguliere medische behandeling en/of medicatie kunnen worden toegepast.

 

Bachbloesem met fyto en leefstijl combineren

Volgens het holistische principe kunnen we met natuurlijke methoden en aanpassingen in leefstijl (voedingspatroon, beweging, slaappatroon, inspanning- ontspanning) veel klachten laten verdwijnen. Belangrijk is om de oorzaak van de klacht of gemoedstoestand inzichtelijk te maken en aan te pakken. Ieder mens is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak en behandeling. Waar de ene persoon baat bij heeft, kan voor een ander averechts werken.  Ik help je bij het (desgewenst) combineren van de Bach Bloesem remedies met fyto/ kruiden, voeding- en leefstijl tips. Zo pakken we klachten op het gebied van stress, stemming,  vermoeidheid of algehele gezondheid op meerdere fronten effectief aan.

 

Evenwicht en rust met Bachbloesems in Utrecht

De Bachbloesems en de Bach therapie werd ontwikkeld door de Britse arts, bacterioloog en homeopaat Edward Bach. Hij ontdekte dat specifieke plantenextracten en bloemen (waar de remedies van gemaakt zijn) konden zorgen voor meer evenwicht in het gevoelsleven, voor rust en voor een algeheel gevoel van welzijn. Natuurlijk kan men zelf experimenteren met de remedies. Toch heeft het de voorkeur om samen met een therapeut aan de slag te gaan. Zo leer je welke remedies passend en effectief zijn in jouw situatie.

 

Rust en evenwicht terugbrengen in je leven? Angsten verminderen? Of gewoon lekkerder in je vel komen te zitten? Kies dan voor een natuurlijke manier zonder chemische middelen! Ik begeleid je hier graag bij.

 

Ontdek wat de Bachbloesems of eventueel fytotherapie voor jou kunnen betekenen en breng meer balans in jouw leven op zowel fysiek als mentaal-emotioneel niveau. Ik vertel je er graag meer over en heet je van harte welkom in mijn praktijk Pure in Utrecht.

 

 

Logo Praktijk Pure

info@praktijkpure.nl  www.praktijkpure.nl  +31 6 18 21 47 21

 

© Copyright 2022 Praktijk Pure. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring - Sitemap