Een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten!

Gezonde leefstijl Utrecht

Natuurgeneeskundig praktijk Pure

Gezonde leefstijl Utrecht

De meest geschikte en gezonde leefstijl verschilt per persoon. Zo is voor de ene persoon een heel energiek dagschema met veel beweging en activiteiten de perfecte invulling van de dag, voor de ander is juist rust ideaal. Wil jij ontdekken wat de meest gezonde leefstijl is voor jou? Heb je te maken met bepaalde klachten die jouw energieniveau omlaag halen? Kamp je met stress gerelateerde klachten? Heb je bepaalde pijnen die maar niet overgaan of slaap je nauwelijks? Met een persoonlijk advies dat betrekking heeft op alle gebieden van jouw leven, zoals voeding, beweging en activiteiten, maak je een frisse start. Met voeding en gezonde leefstijl adviezen in Utrecht,  kom je weer in jouw kracht.

 

 

Jouw gezonde leefstijl in Utrecht ontdekken

Een gezond lichaam en geest zijn de basis voor een prettig leven. En het mooie is, je hebt het (grotendeels zelf in de hand door er een gezonde leefstijl op na te houden die bij jou past. Veel voorkomende klachten zijn op te lossen of in ieder geval te verminderen met bepaalde aanpassingen en inzichten in jouw dagelijks leven. Zo neem ik bijvoorbeeld jouw voedingspatroon onder de loep en breng ik ziekmakende en gezondmakende factoren in kaart. Kleine veranderingen in voeding kunnen jouw energiepeil al flink verhogen.

 

Is dit voldoende of is er meer nodig voor het gewenste resultaat? Vaak zet ik ter ondersteuning ook fytotherapie en/of Bachbloesem therapie in. We ontdekken samen wat jouw pad naar gezondheid is.

 

Een holistische kijk op een gezond leven

Als het gaat om onze gezondheid, dan heeft het absoluut zin om ons leven op alle fronten eens nader te onderzoeken. Hoe ziet jouw dag er uit? Hoe (en hoe laat) sta je op? Ervaar je veel haast en stress? Zijn hoofdpijnen een dagelijks gegeven voor je, of wordt je nooit goed uitgerust wakker, ook niet na voldoende slaap? Neem gerust contact op met mij. Vanuit praktijk Pure kan ik je professioneel ondersteunen bij het maken van goede keuzes voor een gezonder leven in en rond Utrecht. Wil je meer informatie? Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

Concrete hulp en advies voor een gezonder leven

 

Jouw gezondheid valt of staat niet alleen met een gezond lichaam. Er is een duidelijke wisselwerking en onderlinge relatie tussen onze fysieke en mentale gezondheid. Zo kan stress bijvoorbeeld lichamelijke klachten veroorzaken als maag- en buikpijnen. Omgekeerd kunnen chronische darmklachten ook zorgen voor depressieve gevoelens. Hoe zit dit bij jou? Wat is de oorzaak van jouw klachten en wat kan je er zelf aan doen?

Ook hierbij ondersteun ik je graag met concrete hulp en adviezen. Neem contact met mij op voor een gezondere leefstijl in Utrecht.

 

 

 

Logo Praktijk Pure

info@praktijkpure.nl  www.praktijkpure.nl  +31 6 18 21 47 21

 

© Copyright 2022 Praktijk Pure. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring - Sitemap