Een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten!

Natuurgeneeskunde

Wat is natuurgeneeskunde?

Natuurgeneeskunde is een complementaire geneeswijze met een menselijke benadering.

De mens in zijn totaliteit staat centraal. Bij de behandeling worden emotionele, mentale en fysieke aspecten integraal betrokken om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

 

De kracht van natuurgeneeskunde is dat minder vitale of zwakkere organen en lichaamsfuncties worden aangesterkt en dat het lichaam wordt gereinigd door afvoer van afvalstoffen en toxinen. Dit wordt ook wel een constitutionele behandeling genoemd. Klachten worden niet onderdrukt.

In de natuurgeneeskunde is een klacht of ziekte een signaal dat het natuurlijk evenwicht in het lichaam of geest verstoord is.

 

Praktijk Pure gaat op zoek naar de onderliggende oorzaak en de samenhang van uw klachten. Op basis van een uitgebreide anamnese, iriscopie en observaties stel ik een persoonlijk behandelplan op om het natuurlijk evenwicht te herstellen. De therapie is bij iedereen anders, omdat ieder mens uniek is.

 

Ik werk met natuurlijke middelen en behandelmethoden, zoals fytotherapie, bachbloesems, leefstijl- en voedingsadviezen, (coaching)gesprekken, lichaamsgericht werk en massages. Vaak worden er twee of drie gecombineerd.

 

In het genezingsproces spelen bewustwording en inzicht in de eigen gezondheidstoestand en onderliggende processen een belangrijke rol.

 

 

Ontdek wat natuurgeneeskunde voor jou kan betekenen en neem vandaag nog contact op!

Logo Praktijk Pure

info@praktijkpure.nl  www.praktijkpure.nl  +31 6 18 21 47 21

 

© Copyright 2021 Praktijk Pure. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring - Sitemap