Logo Praktijk Pure

Een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten!

Over Pure

Cindy Paudyal

Cindy Paudyal

Ik ben Cindy Paudyal, getrouwd en moeder van twee tienerdochters.

 

Ik heb altijd interesse gehad in de natuur, de mens en gezondheid. Vooral het waarom van bepaalde klachten en hoe er wordt omgegaan met ziekte hield me bezig, evenals de wisselwerking tussen lichaam en psyche.

 

Via klachten binnen het gezin ben ik in aanraking gekomen met natuurgeneeswijzen. Mijn oudste dochter (toen 5 jr.) had continue oorontsteking, ondanks de vele antibioticakuurtjes. Na elke zwemles was het raak. Mijn jongste was elke herfst chronisch verkouden en had slapeloze nachten door de hoest. Ik ging op zoek naar meer natuurlijke opties. De milde werking van natuurgeneeskunde met goede en blijvende resultaten maakten veel indruk. Ik volgde workshops en werd steeds enthousiaster. Dit resulteerde uiteindelijk in de keuze om er zelf mijn beroep van te maken!

 

In 2016 heb ik de vijfjarige opleiding aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (HvNA) voltooid, met als specialisatie Westerse natuurgeneeskunde. Een geaccrediteerde opleiding op HBO niveau, waar Medische Basiskennis een essentieel onderdeel van uitmaakt.

 

Datzelfde jaar ben ik mijn praktijk Pure gestart. De naam Pure is afgeleid van het Engelse 'purify' wat zuiveren/ reinigen betekent. Reiniging van het lichaam (detoxen) is het basisprincipe van een natuurgeneeskundige behandeling. Daarnaast staat Pure ook voor puurheid: genezen met middelen die de natuur ons te bieden heeft. Puur natuur dus…..!

 

Vanuit mijn praktijk behandel ik mensen (ook kinderen!) met een breed scala aan gezondheidsproblemen. Ik neem de tijd voor je, luister naar jouw verhaal en neem jouw klachten serieus. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Via een persoonlijk behandelplan begeleid ik je met het verbeteren van jouw gezondheid en vitaliteit. Zoveel mogelijk vrij van pijn en klachten en lekker in je vel. Gezond opgroeien èn gezond oud(er) worden, dat wil toch iedereen?!

 

Sinds 2018 ben ik verbonden aan de Academie voor Natuurgeneeskunde (NAVN) als docent fytotherapie en docent bachbloesems van de studierichting Natuurgeneeskundig therapeut (NT). Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om voor de klas te staan en mijn kennis en ervaring over te dragen op de studenten. Met veel plezier lever ik een bijdrage aan het opleiden van studenten natuurgeneeskunde. Het mooiste en boeiendste vak dat er is!

 

 

Logo Praktijk Pure

info@praktijkpure.nl  www.praktijkpure.nl  +31 6 18 21 47 21

 

© Copyright 2021 Praktijk Pure. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring - Sitemap

Cindy Paudyal