Logo Praktijk Pure

Een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten!

Testimonials

Ervaringsverhalen Fytotherapie

Hooikoorts

Elk jaar in februari was het weer zover. Dan begonnen bij J. (10 jr) haar hooikoortsklachten. Ze kreeg last van rode ogen en moest vaak niezen. Ze kwam voor een andere klacht onder behandeling (in november), maar zoals gebruikelijk in de natuurgeneeskunde werden alle klachten meegenomen. Haar moeder vertelde later dat J. dit keer beduidend minder last van rode ogen en niezen had gehad. De hooikoorts was aan intensiteit afgenomen.

 

Hoofdpijn

C. een vrouw (40 jr) had sinds de wintersport last van hoofdpijn die al twee weken aanhield. Hoofdpijn was deze vrouw vreemd en als ze het al had, was het na een goede nacht slapen weg. Maar niet dit keer. Ze was niet gevallen met skiën. De dokter wist ook niet waar het vandaan kwam. Paracetamol verlichtte tijdelijk maar loste de hoofdpijn niet op. Totdat na goed doorvragen door een natuurgenezer bleek dat de hoofdpijn ontstaan was na het zwemmen, toen had deze vrouw met haar voet klem gezeten in een rooster. Het had niet echt pijn gedaan en er was niets aan de hand geweest. Toch bleek deze kwetsuur de oorzaak te zijn en was deze vrouw na inzet van het juiste middel na twee dagen blijvend van haar hoofdpijn af.

 

Prikkelbaar Darm Syndroom

A., een vrouw van middelbare leeftijd had de hele dag door een opgeblazen gevoel en krampen in haar buik. En had een verstoorde stoelgang. Er was PDS vastgesteld, waar ze mee moest leren leven.  Ze ging onder behandeling van een natuurgeneeskundige waar ze voedingsadviezen kreeg i.c.m. een persoonlijke kruidentinctuur. Ze reageerde goed en snel op de behandeling. Mede door aangepaste voeding (weglaten van bepaalde etenswaren) en het aansterken van haar spijsvertering waren bij deze vrouw binnen 6 weken haar buikklachten drastisch verminderd.

 

Bult in de hals

Een meisje (7 jr) had een chronisch opgezette lymfeklier in haar hals. Vanaf jonge leeftijd stond ze onder controle in het ziekenhuis. De bult begon nu op haar nekspier te drukken en deed pijn. Het kon geen kwaad, maar was erg vervelend voor haar. Met kruiden is de opgezette lymfeklier flink geslonken. De bult was niet helemaal weg gegaan, maar deed in ieder geval geen pijn meer.

 

Logo Praktijk Pure

Tweede Oosterparklaan 157, 3544 AP Utrecht

info@praktijkpure.nl  www.praktijkpure.nl  +31 6 18 21 47 21

 

© Copyright 2020 Praktijk Pure. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring - Sitemap